Услуги Научете повече какво предлагаме.

Статични и динамични уебсайтове

Ние предлагаме изработка на статични и динамични уебсайтове с най-високо качество. Нашите продукти са винаги с валиден HTML код, което гарантира правилно и семантично структуриране на съдържанието. Винаги се съобразяваме с последните тенденции в бранша и най-вече с Вашите желания и изисквания.

Адаптивен Web дизайн

Адаптивният уеб дизайн (анг. Responsive Web Design) е подход, който се използва при изработката на един уебсайт, който позволява адекватното му визуализиране върху устройства с различен размер на екрана. Това могат да бъдат от персонални компютри през таблети до смартфони. Този подход е характерен със семпли дизайни и лекота на съдържанието.

Мобилна версия на Вашия уебсайт

Въпреки че адаптивният уеб дизайн може да се визуализира съвсем нормално върху Вашите мобилни устройства, това понякога се оказва недостатъчно. Ако уебсайтът Ви е прекалено богат на съдържание за едно мобилно устройство или например искате да предложите различна услуга за Вашите „мобилни“ потребител, идва мястото за мобилният уебсайт. Той не само е съобразен с малкият размер на екрана на мобилните устройства, но e и с опростено съдържание съобразено с мобилните мрежи.

Уеб базирани приложения

Имамe богат опит с разработката на специализирани уеб приложения. Ако Вашият бизнес има нужда от уникално приложение, което да бъде достъпно едновременно от всичките Ви служители и/или клиенти, уеб базираните приложения са идеалното решение за това.

Ние разработваме нашите проекти върху стабилна платформа работеща на стандартен уеб сървър, което не налага инсталиране на допълнителен софтуер при потребителите.